Få et overblik over fitness produkter

Der findes et hav af produkter, mærker og forhandlere i Danmark. Det kan derfor være svært at finde præcis det man leder efter og til den rigtige pris. Rigtig mange forhandlere videresælge produkter og mærker. Derfor kan prisen også variere, selvom der er tale om det samme produkt.Da vi selv mødte dette problem, da vi skulle finde håndvægte, så kom vi på ideen Fitnessoverblik.dk

Det er en side hvor du kan finde en masse forskellige fitness produkter. Der er både håndvægte, træningsbænke, håndvægtsæt, kettebells, proteinpulver, træningstøj og meget mere. Vi har inddelt hver af disse typer produkter i en produktkategori. Når du eksempelvis går ind på håndvægte, så finder du en oversigt over en masse forskellige håndvægte og hvor du kan få dem. Vi prøver konstant at holde listen opdateret, så du finder eksempelvis håndvægtene det billigste sted.

Inde på hver kategori kan du finde en tekst om produktkategorien, hvis du er i tvivl om hvad man skal være opmærksom på. Det kan være i forhold til valget af håndvægte, proteinpulver og lignende. Du kan også inde på listen trykke ”Læs mere” og læse mere om det enkelte produkt. Vores side fungerer altså som en overbliks side, hvor du hurtigt og let kan få et overblik over fitness produkter og fitness udstyr. Det er ikke alle produkter på markedet, men udvalgte produkter fra de anerkendte webshops. Der er ingen henvisninger til fysiske forretninger.

Hvorfor besøge jeres side?

Ovenstående er alene nok til at du burde besøge vores side. Står du og skal finde et produkt til en god pris, høj kvalitet og fra en god forhandler, så brug vores side. Vi viser kun produkter fra forhandlere som vi også selv ville bruge. De leverer høj kvalitet i form af gode produkter og høj service. Derfor vil vi klart anbefale at benytte os, da du så finder håndvægte, træningsbænke osv. fra gode forhandlere og til gode priser.

Derudover finder vi selv fitness interessant og derfor skriver vi også blogindlæg om træning, teknologi og events. Er du eksempelvis på udkig efter de bedste apps til træning, så gå ind på vores blog og læs vores blogindlæg. Vi prøver så vidt muligt at skrive et par stykker om måneden, så du kan holde dig opdateret inde for fitness verdenen. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du mangler noget rådgivning i form af vores side, produkter eller lignende. Du kan også komme med forslag til blogindlæg og så vil vi kigge nærmere på det.

Hvor finder man alt dette?

Alt dette finder du inde på vores hjemmeside. Den bliver hele tiden opdateret med nye produkter, gode forhandlere og blogindlæg. Der burde derfor være rigeligt at gå i gang med, men få en enkel måde, så du kan bibeholde overblikket. Vores side hedder Fitnessoverblik og derfor er det selvfølgelig vigtigt at man kan holde overblikket. Det er trods alt hele konceptet bag vores side, da vi ikke selv forhandler nogle produkter endnu.